Reacties

Concrete handvatten, inzichten en oefeningen…

“Wat we prettig vonden is dat Gerrit-Jan ons kon geven wat we zochten; concrete handvatten, inzichten en oefeningen waarmee we aan de slag konden. Hij is ook goed in staat om snel tot de kern te komen. Bovendien is hij goed in staat om de juiste communicatie te vinden.

Ouders van 15 jarig meisje


Eindelijk weer rust in huis…

“Opvoeden ging mij altijd redelijk makkelijk af. Totdat mijn zoon (12) en dochter (14) pubers werden. Hoe ik het altijd gedaan had werkte niet meer. Keer op keer was er ruzie en onrust in huis en ik zocht hulp bij Gerrit-Jan. In een paar gesprekken kreeg ik inzicht in de invloed van mijn eigen gedrag en heldere, concrete tips over hoe ik met mijn kinderen kon praten. Hij heeft mij geleerd hoe ik weer grip kan krijgen op mijn puberzoon, die nu echt een andere aanpak nodig heeft dan ik gewend was. En hij leerde mij hoe ik contact kan houden met mijn dochter, die opeens veel meer afstand van mij nam. Het is eindelijk weer gezellig en rustig in huis. De kinderen kunnen focussen op hun huiswerk en andere bezigheden. Zelf houd ik veel meer energie over voor mijn eigen dingen.”

Marianne

Een oplossing die werkt…

“Gerrit-Jan is een echte observator, kan goed luisteren en zoekt dan samen met mij naar een oplossing die werkt en voor mij goed voelt.”

Anette

Ik dacht dat het moeilijker zou zijn…

“Ik ben verbaasd en opgelucht dat het contact met mijn zoon al zoveel beter gaat nadat ik een paar gesprekken met Gerrit-Jan heb gehad. Ik dacht dat het veel moeilijker voor mij zou zijn, maar het verschil merk ik al snel.”

Anoniem

.